06 Kasım 2025 Perşembe   

TUNASPOR BERABERLİĞE ABONE OLDU

TUNASPOR BERABERLİĞE ABONE OLDU
 

STAT: Avcılar Firuzköy

HAKEMLER: Seyfettin Ünal, Armağan Çekinmez, Hıdır Oduncu / Caner Erbil

BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Cem, Cihan, Furkan, Berkay, Ahmet Kutluay, Ahmet

Keleş, Yunus, Zülfikar, Mustafa (Dk. 90+3 Raşit), Emre (Dk. 90 Selim), Mehmet Cihan (Dk. 87 Ercan)

TEKNİK SORUMLU: Ulaş Oktay

YEŞİLKÖYSPOR: Mert, Burak (Dk. 46 Alper), Ferhad, Kıvanç, Cihan, Birkan, Semih, Yunus, Erdem (Dk. 90+3 Sercan), Güven, Cedric (Dk. 59 Dağıstan),

TEKNİK SORUMLU: Uğur Çavuş

GOLLER: Dk. 30 Emre , Dk. 38 Cedric Ngankam

SARI KARTLAR: Dk. 37 Cihan, Dk. 41 Cedric, Dk. 45 Burak, Dk. 60 Emre, Dk. 77 Mehmet, Dk. 77 Semih, Dk. 90 Kıvanç

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 9. haftanın mücadelesinde Avcılar Belediyesi Firuzköy Sahasında oynanan karşılaşmada Bayrampaşa Tunaspor ile Yeşilköyspor 1-1 berabere kaldı. 30.dakika'da Emre Çelik'in attığı golle 1-0 öne geçen Tunaspor, 38.dakikada

Yeşilköyspor'un Kamerunlu golcüsü Cedric Ngankam'ın attığı gole engel olamayınca zorlu doksan dakika 1-1 berabere tamamlandı. Maça hızlı başlayan taraf Tunaspor oldu. 2.dakikada sol taraftan Yeşiköyspor ceza sahasına girdiği anda yerde kalan Tunaspor'un golcü oyuncusu Mustafa Sarıçan'a yapılan bu müdahalede oyuna devam kararı veren maçın hakemi Seyfettin Ünal'a Tunaspor taraftarları ile kenar yönetimi uzun süre protesto etti. Aynı dakika içinde bu sefer Yeşiköyspor'un sol taraftan Erdem Akuklu ile yaptığı ortaya ceza sahası içinde önce göğüsüyle düzeltip yarım vole vuran Cedrid Ngankam'ın bu vuruşu Tunaspor defansından geri döndü. 18.dakikada Erdem Akuklu'nun,sol taraftan yolladığı pasla ceza sahası içinde buluşan Yunus Emre Şenoğlu'nun dönerek yaptığı bu vuruş Tunaspor Kalecisi Cem Albayrak'ın ellerinde kaldı. 22.dakika'da Semih Kaya'nın yolladığı ara pasına hareketlenen Yunus Emre Şenoğlu'nun bu pozisyonunda,Tunaspor Kalecisi Cem Albayrak,kalesini zamanında terk ederek, yüzde yüzlük gol pozisyonunda kalesini gole kapattı. Maçın 30.dakikasında Tunaspor'dan Furkan Aktemur'un sağ ayağı ile ceza sahasına yolladığı bu top, kafalardan sekerek takım arkadaşı Yunus Emre Yüceman'ın önünde kaldı. Tekrar ceza sahası içine yolladığı bu topta Emre Çelik vole ile kaleci Mert Çınar'ın sağından topu filelere yollayarak Tunaspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. 38.dakikada Yeşilköyspor'un sol taraftan Erdem Akuklu ile kullandığı serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Cedric Ngankam'ın yaptığı kafa vuruşunda top kaleci Cem Albayrak'ın solundan filelerle buluşunca Yeşilköyspor skora dengeyi getiren golü attı: 1-1. İlk yarının belki de en net gol pozisyonunu 45+3.dakika'da Tunaspor adına Mustafa Sarıçan'ın yakın mesafeden yaptığı sert vuruşunu kaleci Mert Çınar aynı güzellik de önledi.

İkinci yarıda dakikalar ilerledikçe,oyunda daha çok gol pozisyonu bulan ve daha çok isteyen taraf Tunaspor oldu. 55.dakikada Emre Çelik'ten aldığı pasla,süratli bir şekilde Yeşilköyspor ceza sahasına giren Mustafa Sarıçan'ın yaptığı sert vuruş az farkla üstten auta gitti. Tunaspor dakikalar ilerledikçe baskısını her dakika arttırmaya çalıştı. Belki de maçın kader anı diyebileceğimiz pozisyon 90+3’te sol taraftan oyuna sonradan dahil olan Selim Peker'in kullandığı serbest vuruşla gelişti. Ceza Sahası içinde topla en son buluşan Ahmet Keleş'in yakın mesafeden yaptığı bu vuruş kaleci Mert Çınar'ın bakışları arasında direği yalayarak auta gitti. Bu zorlu müsabaka 1-1 berabere tamamlanınca Tunaspor üst üstte beşinci kez berabere kalarak puanını 17'ye yükseltirken, Yeşilköyspor da puanını 9'a çıkardı.

Tarih: 22 Mart 2015 Pazar    Hit: 1748

Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol