Bayrampaşa’nın sevilen isimlerinden, Suat, Sedat ve Vedat Dörtkardeş’lerin babası Niyazi Dörtkardeş (78) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Merhum Niyazi Dörtkardeş, İsmetpaşa Orta Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Topkapı Çamlık aile kabristanlığına defnedildi.
Cenazeye; AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, iş, siyaset, bürokrasi, STK ve spor kulüp başkanlarının yanı sıra, çok sayıda seveni katıldı.
Merhumun yakın dostları ve sevenleri, Dörtkardeş ailesinin acısını paylaşarak başsağlığı dileklerinde bulundu.
Paşavizyon Gazetesi olarak, merhum Niyazi Dörtkardeş’e Allah'tan rahmet, başta Dörtkardeş ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.