06 Kasım 2025 Perşembe   

BAYRAMPAŞA ŞÖHRETLERİ PLOVDİV İLE KARŞILAŞTI

BAYRAMPAŞA ŞÖHRETLERİ PLOVDİV İLE KARŞILAŞTI
 

 

Bayrampaşa’nın eski şöhretleri, Bulgaristan’ın Lokomotif Plovdiv’in eski futbolcularıyla bir dostluk karşılaşması oynadı.

Bayrampaşa Belediyesi Kartaltepe Stadı’nda oynanan maçta Bayrampaşaspor Başkanı İsmail Hocaoğlu ve Mehmet Kalemci gibi eski futbolcular forma giydi.

Maç öncesi iki takımın kaptanı birbirlerine günün anısına birer kupa ve kulüp flaması hediye ettiler.

Kadrosunda eski 5 Bulgar milli futbolcu bulunan Lokomotiv Plovdiv takımı ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken, Bayrampaşa şöhretleri ikinci yarıda iki gol buldu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Bulgar ekibi maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Bayrampaşaspor Başkanı İsmail Hocaoğlu yaptığı açıklamada, Bulgaristan’ın eski şöhretleriyle güzel bir dostluk karşılaşması oynadıklarını belirterek, “Her iki ülkenin bir çok ortak noktası ve bağları bulunuyor. Bizde spor alanında yaptığımız çalışmalar neticesinde kendilerine Bayrampaşa’da misafir ederek dostluk bağlarımızı daha da geliştirdik” şeklinde konuştu. 

Tarih: 11 Mayıs 2015 Pazartesi    Hit: 1769

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol