18 Mayıs 2024 Cumartesi   

2018 MALİ BÜTÇESİ ONAYLANDI

2018 MALİ BÜTÇESİ ONAYLANDI
 

2018 yılı mali bütçesini görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, bütçeyi onayladı. Mecliste konuşan Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa’nın kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için üretken bir çalışma sergiliyoruz. 2019, 2023 ve 2071 hedeflerimize ulaşabilmek için riyasetimizle, meclisimizle ve müdürlerimizle birlikte uyum içinde mega projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.
Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2018 mali yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 265 milyon TL olarak belirlenen 2018 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

BAŞKAN AYDINER: 2014-2019 MECLİSİ TARİHE GEÇECEK
Mecliste, 2018 yılı mali bütçe inceleme raporunun maddeler halinde okunmasının ardından  bugüne kadarki icraatlarını ve yapımı devam eden projelerini görseller eşliğinde ayrıntılı bir şekilde anlatan Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa’nın kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için üretken bir çalışma sergiliyoruz. 2019, 2023 ve 2071 hedeflerimize ulaşabilmek için riyasetimizle, meclisimizle ve müdürlerimizle birlikte uyum içinde mega projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

2014-2019 dönemi meclisinin büyük projelere imza atmış bir meclis olarak tarihe geçeceğini belirten Başkan Aydıner sözlerini şöyle sürdürdü:

“Projelerin içinde yer alan biri olarak söylüyorum, gerek Bayrampaşa Belediyesi, gerekse İstanbul Büyükşehir Belediyesi ölçeğinde gece gündüz demeden yapmış olduğumuz çalışmaların bir kenara atılması mümkün değildir. Halkımızı bugüne kadar yapılmamış çok önemli, çok anlamlı ve oldukça yararlı projelerle buluşturarak Bayrampaşa’yı geleceğe hazırlamanın gayreti içinde olduk. Projelerimizin hayata geçirilmesine katkı sunan başkan yardımcılarımıza, tüm meclis üyelerimize, müdürlerimize, tüm personelime,  muhtarlarımıza, müteşebbislere, sivil toplum örgütlerine ve basın mensuplarımıza huzurlarınızda şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. 2018 yılı bütçemizin ilçemiz, halkımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Bütçe görüşmesinde Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına söz alan Abdul Fettah Dindar da bazı harcama kalemlerinde tasarrufa gidilmesi gerektiğini savundu.

 

Tarih: 13 Ekim 2017 Cuma    Hit: 1613

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol