18 Mayıs 2024 Cumartesi   

2015 ÖNCESİ BAYRAMPAŞA'DA KADROLAR YENİLENDİ

2015 ÖNCESİ BAYRAMPAŞA'DA KADROLAR YENİLENDİ
 

15 Haziran’da yapılması planlanan milletvekili genel seçimleri öncesinde; AK Parti,  CHP ve SP’de başkanlık koltuğu el değiştirirken, MHP’de ise başkan güven tazeledi

KEMAL OĞUZ KIDIL (AK PARTİ)
1963 Giresun doğumlu olan Kemal Oğuz Kıdıl, 2005 yılından bu yana başkan yardımcısı olarak görev yaptığı AK Parti’de görevi Cemil Yıldız’dan devraldı. Evli ve 4 çocuk babası olan Kıdıl, Bayram Yuva’da uzun yıllar yöneticilik yaptı.

HASAN MUTLU (CHP)
1961 Karabük doğumlu olan Hasan Mutlu, özel sektörde öğretmenlik yaptı. CHP Bayrampaşa İlçe Teşkilatı’nda bir dönem başkanlık yapan Mutlu, 2014 yerel seçimlerinde de CHP Bayrampaşa Belediye Başkan aday adayı oldu. 

YAŞAR KABA (MHP)
1967 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Yaşar Kaba, başkanlığını yaptığı MHP’de güven tazeledi. Uzun yıllar İstanbul Ülkü Ocakları Bölge Başkanlığı görevinde bulunan Yaşar Kaba, Haziran ayından bu yana başkanlık koltuğunda oturuyor. 

İSMAİL ACAR (SP)
1975 yılında Balıkesir’de doğan İsmail Acar, MGV’deki çalışmalarının ardından Saadet Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 2014 Mart seçimlerinde belediye başkan adayı olan İsmail Acar, ilçe başkanları arasında en genç olanı.

Tarih: 23 Aralık 2014 Salı    Hit: 1442

Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol