27 Ağustos 2025 Çarşamba   

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SANDALYE DAĞITILACAK

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SANDALYE DAĞITILACAK
 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçede yaşayan engelli vatandaşlara akülü engelli aracı ve tekerlekli sandalye hediye ediyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, sosyal yardımlar kapsamında ilçede yaşayan engellilere akülü engelli aracı ve tekerlekli sandalye hediye ediyor. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bizzat engelli vatandaşların evini ziyaret ederek, akülü engelli aracı ve tekerlekli sandalyeleri hediye ediyor. Başkan Usta, ziyaret sırasında engelli vatandaşlar ve aileleriyle hem sıcak bir sohbet gerçekleştiriyor, hem de dertlerini dinliyor. Engelli vatandaşların temel ihtiyacı olan bu yardımları yapmanın kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Usta, engellilere yönelik desteklerinin süreceğini söyledi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 1 aylık bir süre zarfında 12 akülü engelli aracı ve 20 tekerlekli sandalye hediye edileceği belirtildi.

 

Tarih: 20 Ekim 2015 Salı    Hit: 1737

Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol