18 Mart 2026 Çarşamba   

ENGELSİZ KIZILAY'DAN ŞEHİTLİĞE ZİYARET

ENGELSİZ KIZILAY'DAN ŞEHİTLİĞE ZİYARET
 

Engelsiz Kızılay Bayrampaşa gönüllüleri, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla düzenledikleri ziyaret kapsamında Edirnekapı Şehitliği’nde bir araya geldi. Gerçekleştirilen programda, vatan uğruna hayatını kaybeden aziz şehitler dualarla anıldı. Ziyaret sırasında katılımcılar, şehit kabirlerine karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundu.
18 Mart'ın yalnızca bir tarih değil; fedakârlığın, birlik ve beraberliğin en güçlü simgelerinden biri olduğunu vurgulayan Kızılay Bayrampaşa Şubesi Başkanı Erkan Bayraktar  "Bu anlamlı günde, bağımsızlığımız için canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların bize emanet ettiği değerlere sahip çıkmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.
Toplumsal farkındalığı artırmayı hedefleyen Engelsiz Kızılay Bayrampaşa gönüllüleri, bu tür anma programlarının milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirtti. Program, yapılan duaların ardından sona erdi.

Tarih: 18 Mart 2026 Çarşamba    Hit: 1051

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol