14 Ekim 2025 Salı   

ÇİFTÇİ, TÜYEMDER ANAOKULU’NU İNCELEDİ

ÇİFTÇİ, TÜYEMDER ANAOKULU’NU İNCELEDİ
 

Bayrampaşa Kaymamı Abdullah Çiftçi, Tüm Yetkili Müesseseler ve Döviz Büroları Derneği (TÜYEMDER) tarafından yapımı tamamlanan TÜYEMDER Anaokulu’nda incelemelerde bulundu.
Kaymakamı Çiftçi, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur'un da katıldığı ve TÜYEMDER tarafından Kartaltepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan anaokulu binasında gerçekleştirdiği incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, "Bayrampaşa ilçemizde TÜYEMDER tarafından yapımı tamamlanan Anaokulu binasında incelemelerde bulunduk. TÜYEMDER Başkanı Mehdi Şeren ve yönetim kurulu üyelerinden okul hakkında bilgi aldık. Çok kaliteli işçilik ve malzemenin kullanıldığı Anaokulu kısa sürede öğrencileri ile buluşacak inşallah. Dernek Başkanı Mehdi Şeren ve Ekrem Koşar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
TÜYEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi Şeren ise derneğin döviz büroları ve yetkili müesseseler sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin katkılarıyla projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, TÜYEMDER Anaokulu’nun yapımında katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Yönetim kurulu üyesi Ekrem Koşar ise, inşaat sürecinde titiz bir çalışma yürütüldüğünü ve okulun kısa sürede eğitime açılacağını ifade etti.

Tarih: 09 Ekim 2025 Perşembe    Hit: 2416

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol