Türkiye Bosna Sancak Derneği'nden, Başkan Mutlu'ya nezaket ziyareti.
13 Haziran Cuma günü Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Türk anonim halk hikâyelerinden biri olan Tahir ile Zühre’nin trajik aşk öyküsü izleyicilere sunulacak.
Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği (BİTEMDER) mezunları geleneksel hale getirdiği pilav gününde buluştu.
U17 B Ligi 10. Grup’ta namağlup şampiyon olan Bayrampaşa Teknikspor U17 Takımı, şampiyonluk sevincini görkemli bir yemekle taçlandırdı.
U17 B Ligi’nde 24. Grup’ta şampiyon olan Kattaltepespor düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.
Sağmalcılarspor’un 5 alt yapı takımı bu sezon elde ettikleri 5 şampiyonlukla büyük başarı elde etti. Genç şampiyonlara kupaları törenle verildi.
AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar ve yönetim kurulu, Bayrampaşa’daki yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
TÜİK, mayıs ayı enflasyon rakamları açıkladı. Buna göre enflasyon mayıs ayında yüzde 1,53 arttı, yıllık bazda yüzde 35,41 oldu.
Türk İslam Sanatları Merkezi’nin (TİSEM), geleneksel olarak gerçekleştirdiği yıl sonu sergisi yine büyük ilgi gördü.
İkram Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özkaymaz, Hakk'ın rahmetine kavuştu. Merhum Özkaymaz, Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Topkapı Mezarlığı’nda son yolculuğa uğurlandı.
Tunaspor Kulüp Başkanı Mustafa Altuntaş, geleneksel hale getirdiği, Bayrampaşa’nın eski ünlü futbolcularını 10. kez bir araya getirdi.
Bayrampaşa Yeşilay Şubesi, sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadele bilincini yaymak için düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiriyor.
Esenler Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Taekwondo Müsabakası’nda Bayrampaşa Spor Kulübü’nün 9 sporcusu da madalya aldı.
Bayrampaşa Belediyesi, World OKTA (Dünya Kore Ticaret Birliği) işbirliği ile 21 Haziran’da Güney Kore Festivali düzenlemeye hazırlanıyor.
Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanması nedeniyle CHP'nin başlattığı mitinglerinin son adresi Esenler’deki Dörtyol Cumhuriyet Meydanı oldu.
Bayrampaşa Belediyesi, Sabri Akpınar Parkı’nı yenileme projesi kapsamında vatandaşlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.
İstanbul’un Sesi Gazetesi'nin 18. yaşının kutlandığı gecede önemli isimler bir aradaydı.
"Biz toprаklаrı değil gönülleri feth etmeye gidiyoruz" (Fatih Sultan Mehmet)
Bayrampaşa Engelsiz Kızılay ve Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü, engelli vatandaşların trafikte karşılaştığı sorunları hakkında “Trafikte empati hayat kurtarır!” sloganıyla etkinlik düzenledi.
Şehit Büyükelçi İsmail Erez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği Ebru Sanat Atölyesi'nin ürünleri, "Ebruli Çiçekler" adlı sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti, Rumeli’den esintiler konseri ile sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Cemiyetin çocuk korosu da geceye renk kattı.
Nail Reşit İlkokulu ve Ortaokulu, okul aile birliği ve öğretmenlerinin çalışmalarıyla düzenlediği geleneksel kermesle büyük beğeni topladı.