03 Kasım 2025 Pazartesi   

TOPRAK BİLE ONLARI AYIRAMADI

TOPRAK BİLE ONLARI AYIRAMADI
 

Şükrü ÖksüzoğŸlu(42), bir süredir kendisinde kalan oğŸulu BuğŸra'yı (11) bir yıl önce boşŸandığŸı eski eşŸi TuğŸba Özbek'e (38) bırakmak istedi. Şükrü ÖksüzoğŸlu, sabah 05. 45 sıralarında TuğŸba Özbek'in  BayrampaşŸa Altıntepsi Mahallesi'deki evine geldi. İddiaya göre, burada Özbek ve ÖksüzoğŸlu tartışŸmaya başŸladı. TartışŸmanın büyümesi üzerine ÖksüzoğŸlu, yanında getirdiğŸi benzini bir anda TuğŸba Özbek'in üzerine dökerek ateşŸe verdi. Bu sırada olaya şŸahit olan BuğŸra, ateşŸ topuna dönen annesini kurtarmak için sarıldı. Anne oğŸul feci şŸekilde yanarak can verdi. Bu sırada evde de yangın çıktı. Yangında Şükrü ÖksüzoğŸlu da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
TuğŸba Özbek'in komşŸusu Gönül Güler, katil zanlısı Şükrü ÖksüzoğŸlu'nun eski eşŸi Özbek'i geçen yıl bıçakladığŸını, sürekli tehdit ettiğŸini iddia etmişŸti.
Yanarak can veren TuğŸba Özbek ve oğŸlu BuğŸra'nın naaşŸları, Kocaeli
'ne getirildi. Anne ve oğŸlunun cenazeleri, Gölcük Saraylı Köyü Camii'nde öğŸle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında 17 AğŸustos MezarlığŸı'nda gözyaşŸları içinde yan yana toprağŸa verildi. Merhum yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.

Haber:Özge Devay 

Tarih: 7- Temmuz 2011 Pazartesi    Hit: 1912

Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol