05 Ağustos 2025 Salı   

SARITAŞ, TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRÜ OLDU

SARITAŞ, TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRÜ OLDU
 

27 yıldır Bayrampaşa Belediyesi’nde çalışan Sarıtaş, “Zaten temiz olan Bayrampaşa’mızı yine ekip arkadaşlarımızla birlikte daha da güzel hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Amiri Dilber Sarıtaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne getirildi.
27 yıldan beri Bayrampaşa Belediyesi’nde çalışan Sarıtaş, zabıta memurluğu ile başladığı meslek hayatında, zabıta komiserliği ve zabıta amirliği yaptıktan sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine getirildi. Aynı zamanda Zabıta Amirliği görevini de yürütecek olan Dilber Sarıtaş, kendisini bu göreve getiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.
Dilber Sarıtaş yaptığı açıklamada, “İki zorlu ve onurlu görevi birlikte yürüteceğim. Bayrampaşa’yı evimiz olarak görüyor ve temizlik çalışmalarımızı bu düşünce ekseninde gerçekleştiriyoruz. Evimiz olan ilçemizi temiz tutmak,  kendimiz ve diğer insanlar için yapacağımız en güzel eylemlerin başında gelmektedir. Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak, çevresini ve çevreyi kirletmeyen nesillerin yetişmesine eğitimlerle katkı sağlamak, halkımızın beden sağlığını bozacak tüm unsurları bertaraf etmek, göz estetiğine rahatsızlık veren görüntüleri ortadan kaldırmak, yaşamın kalbinde temiz bir çevre inşa etmek öncelikli görevlerimiz arasındadır. Zaten temiz olan Bayrampaşa’mızı yine ekip arkadaşlarımızla birlikte daha da güzel hale getirmek için çalışacağız. Bayrampaşa’da temizlik açısından en büyük sorun zamansız atılan çöpler. Halkımızı bu konuda bilinçlendirmek için çalışmalar yapacağız. 700 personelimizle Bayrampaşa halkı için 24 saat hizmet veriyoruz. Halkımız her türlü görüş, öneri ve şikayetleri konusunda bize 0212 467 19 00 numaralı telefondan ya da [email protected] adlı mail adresinden ulaşabilirler” diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ BAŞLADI
Dilber Sarıtaş’ın Bayrampaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne getirilmesi sonucu kendisine hayırlı olsun ziyaretleri de başladı.
Paşavizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cemil Sağlam ile Gül İnşaat Genel Koordinatörü Ulaş Tekçe ve Doubletree by Hilton İstanbul Topkapı Hotel Genel Müdürü Hülya Akgün; Sarıtaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Sağlam, Tekçe ve Akgün yaptıkları açıklamada, “Dilber Sarıtaş bugüne kadar işinin hakkını veren, ulaştığı mevkiye tırnaklarıyla kazıyarak gelen ve elde ettiği başarılarla bunun bir şans olmadığını kanıtlayan biridir. Müdürümüze hayırlı olsun diyor, yeni görevinde kendisine kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.
Dilber Sarıtaş da ziyaretlerinden dolayı Paşavizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cemil Sağlam’a, Gül İnşaat Genel Koordinatörü Ulaş Tekçe’ye ve Doubletree by Hilton İstanbul Topkapı Hotel Genel Müdürü Hülya Akgün’e teşekkürlerini iletti.

Tarih: 15 Ağustos 2018 Çarşamba    Hit: 2742

Fotoğraflar
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol