18 Şubat 2025 Salı   

BBP’DEN ZİYARETLERE DEVAM

BBP’DEN ZİYARETLERE DEVAM
 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, parti yöneticilerini Bayrampaşa’daki ilçe binasında ağırladı.
BBP Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmaya, BBP Genel Başkan Yardımcısı ve siyasi işlerden sorumlu Türker Yörükçüoğlu, BBP İstanbul İl Başkanı Gökan İlgar, Teşkilat Başkanı Ahmet Bozan, 3. Bölge Başkanı Serkan Karacaoğlu ile İl yöneticileri Taylan Corta ve Murat Mert katıldı.
BBP Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Özdemir, “Bu kıymetli toplantı, birliğimizin gücünü bir kez daha göstermiş, geleceğe olan inancımızı ve motivasyonumuzu güçlendirmiştir. Sayın Yörükçüoğlu’nun geniş tecrübeleri ve değerli rehberliği, yolumuza ışık tutarak vizyonumuzu zenginleştirmiştir. Bizlere aktardığı bilgi ve perspektifler, attığımız adımların daha sağlam ve kararlı olmasına katkı sağlamıştır. Geleceğe dair hedeflerimize daha emin adımlarla ilerlerken, bu buluşmanın teşkilatımıza olan katkısını her zaman minnetle anacağız. Kıymetli büyüğümüz Sayın Yörükçüoğlu’na ve toplantımıza değer katan tüm misafirlerimize, şahsım ve Bayrampaşa İlçe Teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunarım. Bu birliktelik, davamızın daha da güçlenmesine ve Büyük Birlik Partisi’nin idealleri doğrultusunda ilerlemesine vesile olacaktır.
Büyük Birlik Partisi Bayrampaşa teşkilatı olarak, yolumuza kararlılıkla ve aydınlık bir vizyonla devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

AÇILIŞA KATILDILAR
Büyük Birlik Partisi, Forum İstanbul’da ekonomiden sorumlu BBP İstanbul İl İcra Başkanı Recmettin Tek’in açılış programında bir araya geldi. Açılışa BBP İstanbul İl Başkanı Gökan İlgar, Teşkilat Başkanı Ahmet Bozan ve Bayrampaşa ilçe teşkilatı yönetim kurulu katıldı.
BBP Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Özdemir, “Ekonomik kalkınma ve girişimcilik, ülkemizin güçlü geleceğinin temel taşlarından biridir. Büyük Birlik Partisi olarak, her zaman üretime ve emeğe destek veren bir anlayışla hareket ediyoruz. Bugün burada atılan bu adımın, hem şehrimize hem de milletimize hayırlı ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞHEKİME ZİYARET
BBP Bayrampaşa ilçe yönetimi, Bayrampaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Adnan Hut’u makamında ziyaret etti. BBP Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Özdemir ziyaret sonrası, “Başhekimimize ve hastanede büyük özveriyle çalışan tüm doktor ve hemşirelerimize şahsım ve teşkilatım adına en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması adına verdikleri emek, bizim için son derece kıymetlidir. Doç. Dr. Adnan Hut’un sunduğu kıymetli bilgiler ve bizlere gösterdiği ilgi de takdire şayandır. Bu değerli sağlık ordusu sayesinde halkımız, en iyi hizmeti almaya devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Tarih: 26 Aralık 2024 Perşembe    Hit: 1268

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol