İstanbul amatör liglerinde bu hafta oynanması gereken birçok maç, Papa 14. Leo’nun İstanbul ziyareti sebebiyle tehir edildi.
Bayrampaşa Kızılay, Bayrampaşa Kaymakamlığı ve Bayrampaşa Belediyesi ortaklığında Filistin–Gazze’ye bir yardım tırı daha dualarla uğurlandı.
Bayrampaşa Belediyesi, düzenlediği gezi ile ilçedeki öğretmenleri Edirne’de kültür yolculuğuna çıkardı. Tarihi mekânlar ve yapılar görme fırsatı buldu.
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), iş dünyasının önde gelen isimlerini “Sanayiyle Büyüyen Türkiye – ASKON 2053 Vizyon Zirvesi”nde bir araya getirdi.
Bayrampaşa Erkek ve Kadın Berberleri Esnaf Odası Başkanı Eda Yıldız Karadağ, son dönemde gerçekleştirdiği yoğun ziyaretler, sempozyumlar ve dayanışma buluşmalarıyla dikkat çekti.
AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar ve yönetim kurulu üyeleri, ilçenin dört bir yanını gezmeye, vatandaşın gönlüne dokunmaya devam ediyor.
Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İlkseç Vakfı İmamı Azam Kur'an Kursunda Hafız öğrencilerle bir araya geldi.
Eğitim alanında yürütülen çalışmalara yön veren Eğitime Destek Platformu (EDEP) Bayrampaşa Şubesi, aylık olağan toplantısını BAYGEM bünyesindeki Has Oda’da gerçekleştirdi.
Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında örnek bir farkındalık çalışmasına imza attı.
Dünya Kupası Elemeleri kapsamında A Milli Basketbol Takımımız ile karşılaşmak üzere İstanbul’a gelen Bosna Hersek A Milli Basketbol Takımına anlamlı karşılama.
Pirlepeliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Geleneksel Börek Günü, bu yıl Bayrampaşa’da Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Merkezi’nde gerçekleştirildi.
İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen ve eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ve AK Parti Bayrampaşa teşkilatı Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’ı ziyaret etti.
Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çitçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde okulları ziyaret etti. Öğrenci Meclisi’nde okul başkanlarıyla bir araya geldi.
Türkiye Bosna Sancak Derneği, hem devlet kurumlarıyla kurduğu güçlü diyalog hem de toplumun her kesimine dokunan etkinlikleriyle dikkat çekiyor.
Kızılay Bayrampaşa Şubesi, kan bağışı çalışmalarına verdikleri destek nedeniyle Çevik Kuvvet Şube Müdürü Cengizhan Zengin’e plaket ve madalya takdim etti.
Siyah-beyazlı Bayrampaşa temsilcisi deplasmanda 10 kişi kaldığı Tunusbağı maçını 2-0 geriden gelip 3-2 kazandı.
Süper Amatör Lig’de ve 1. Amatör Lig’de 8. Hafta geride kaldı. Liglerde mücadele eden 11 Bayrampaşa takımı 3 galibiyet ve 8 yenilgi aldı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Bayrampaşa’da düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun...
Kartaltepe Mahallesi’nin sevilen ve sayılan ismi Avan Büfe, Avan Cafe ve Avan Meyve Dünyası’nın sahibi Ahmet Avan’ın annesi Hadiye Avan vefat etti.
Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar ile birlikte Bayrampaşa Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nail Reşit İlkokulu ve Bilgi Merkezi’ni ziyaret etti.