24 Ağustos 2025 Pazar   

ALİHAN'A HEDİYE TEKERLEKLİ SANDALYE

ALİHAN'A HEDİYE TEKERLEKLİ SANDALYE
 

Sürpriz ziyaret karşŸısında mutluluklarını ifade eden başŸ ailesi, CHP ilçe yöneticileri Kanber Koçak, Selma TaşŸtekin, Serpil Akaya Kuruçay ve CHP Sultangazi Gençlik Kolları BaşŸkanı Hasanergin Yavuz'a teşŸekkürlerini sundu.

Alihan BaşŸ'ın annesi Filiz BaşŸ yaptığŸı konuşŸmada, â€œGeçtiğŸimiz hafta evimize ziyaret ederek bizi onurlandırdınız. İhtiyaçlarımızı ve sıkıntılarımızı evimizde dinlediniz. Bu gün tekrar evimizi ziyarete gelerek yanınızda getirdiğŸiniz tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi olan bize hediye ettiniz. Yanımızda olan ve halka dokunan siz Cumhuriyet Halk Partililere teşŸekkürlerimi sunuyorum. Artık sizin sayeniz de oğŸlumu dışŸarıda gezdirebileceğŸim” şŸeklinde konuşŸtu.

CHP ilçe yöneticileri, Alihan'ın kız kardeşŸiyle de yakından ilgilendi. Okula giderken başŸına gelen üzücü bir olay sebebiyle okulu bırakan genç kız, okumayı çok istediğŸini ama çok korktuğŸunu ifade etti. Alihan kardeşŸi şŸöyle konuşŸtu:

“Lise birinci sınıfta okuyordum. Okul çıkışŸında eve giderken serseriler yolumu kesti. Beni tartaklayarak ellimdeki cep telefonumu çaldılar. Ben kız çocuğŸuyum ve çok korktum. Bu korku üzerine okulumu bıraktım” dedi.

Alihan'ın kız kardeşŸinin eğŸitim öğŸretimini en azından dışŸarıda açık okullarla okuyarak bitirmesini gerektiğŸini söyleyen CHP Sultangazi EğŸitimden Sorumlu İlçe BaşŸkan Yardımcısı Selma TaşŸtekin, â€œBir kadının kendi ayakları üzerinde durması için mutlaka okuması gerekiyor. Senin okuman için ne gerekiyorsa ben ve ekip arkadaşŸlarımız elimizden geleni yapacağŸız. Seni, eğŸitimini tamamlaman için gerekirse dershaneye de göndeririz” dedi.

CHP Sultangazi Engelliler Komisyon BaşŸkanı Serpil Akaya Kuruçay ve ilçe başŸkan Yardımcısı Kanber Koçak, “Alihan ve ailesine gerçekleşŸtirdiğŸimiz bu ziyaret, bugün burada son bulmayacak. Sürekli olarak iletişŸim halinde olacağŸız ileriki süreçte yine bir ihtiyaçları olduğŸunda maddi manevi yanlarında olmaya devam edeceğŸiz. İhtiyaç sahiplerine yönelik ev ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde daha da artacak” dedi.

Tarih: 2- Şubat 2013 Cuma    Hit: 1532

Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol