29 Mart 2024 Cuma   

2017 MALİ BÜTÇESİ ONAYLANDI

2017 MALİ BÜTÇESİ ONAYLANDI
 

2017 yılı mali bütçesini görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, bütçeyi onayladı. Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa’nın değerine değer katmak için hizmet kalitemizi arttırmaya ve projelerimize yeni projeler eklemeye devam edeceğiz” dedi.

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2017 mali yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, birim müdürleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 205 milyon TL olarak belirlenen 2017 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

BAŞKAN AYDINER: BAYRAMPAŞA’MIZIN DEĞERİNE DEĞER KATACAĞIZ
2017 yılı mali bütçe inceleme raporunun maddeler halinde okunmasının ardından  bugüne kadarki icraatlarını ayrıntılı bir şekilde anlatan Başkan Atila Aydıner, “2017 yılı bütçemizin ilçemiz, halkımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bayrampaşa’nın değerine değer katmak için hizmet kalitemizi arttırmaya ve projelerimize yeni projeler eklemeye devam edeceğiz” dedi.
Bütçe görüşmesinde Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına Abdul Fettah Dindar, Ak Parti Grubu adına da Mehmet Hamdi Öztürk söz aldı. Dindar, konuşmasında harcama kalemlerinde tasarrufa gidilmesi gerektiğini savunurken, Öztürk de belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Başkan Aydıner’in muhalefetin eleştirilerine yanıt vermesinin ardından bütçe oylamasına geçildi. 205 milyon TL olarak belirlenen 2017 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Tarih: 20 Ekim 2016 Perşembe    Hit: 1561

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol