16 Kasım 2025 Pazar   

TUNASPOR 9 KİŞİYLE KAZANDI: 2-1

 TUNASPOR 9 KİŞİYLE KAZANDI: 2-1
 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup’ta mücadele eden Bayrampaşa Tunaspor, kendi sahasında 19. hafta maçında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Lüleburgazspor karşısında 9 kişi kalmasına rağmen taraftarını da arkasına alarak rakibini 2-1 yenmeyi başardı.
Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan maçın henüz 3. dakikasında tartışmalı pozisyonda Ahmet Keleş’in kırmızı kart görmesi ile Tunaspor 10 kişi kaldı. 
Sahada 10 kişi kalan Bayrampaşa ekibi mücadeleyi bırakmadı ve ofansif bir oyun sergilemeye devam etti. 
Maçın 16. dakikasında Lüleburgazspor hızlı bir kontra atak ile Tunaspor kalesine geldi. Kaleci Hakan Çolak rakip oyuncunun açısını iyi kapatarak şutun auta çıkmasını sağlayarak tehlikeli atağı sonlandırdı. 
Karşılaşmanın 22. dakikasında Lüleburgazspor Abdülkadir Oruçoğlu’nun attığı golle Tunaspor karşısında 1-0 öne geçti. 
Dakikalar 35’i gösterirken sağ kanattan Tunaspor’un kullanacağı korner sırasında yardımcı hakemin orta hakemi uyarısı ile Kaan Yüksel kırımızı kart gördü. Büyük tartışmalara neden olan pozisyonda taraftarlarda adeta duruma isyan etti. Daha ilk yarı bitmeden Tunaspor sahada 9 kişi kaldı. Futbolcuların sakinleşmesi ile köşe vuruşu ile maç devam etti. 39. dakikada Tunaspor’un kullandığı kornerde rakip oyuncunun elle müdahalesi ile Bayrampaşa ekibi penaltı kazandı. Topun başına geçen Semih Göçmen penaltıyı gole çevirerek skora denge getirdi: 1-1.
Maçın ikinci yarısı ile birlikte istekli oyununu sergilemeye devam eden Tunaspor, defans kontrolünü de elden bırakmadı. 
55. Dakikada sol kanattan atılan pasta topla buluşan Semih pasını Yunus Emre Yücaman’a aktardı. Yüceman’ın tehkikeli şutunu rakip kaleci çıkardı. 
59. Dakikada sağ kanattan içeri giren Lüleburgazspor ceza sahamız içerisinde paslaşarak kaleci Hakan’ı da geçti ancak kaleye gönderdikleri topu son anda çizgi üzerinde Fatih Köse uzaklaştırmayı başardı. 
66. Dakikada Volkan Erkut ve Yunus Emre iyi paslaştı. Net gol pozisyonda Volkan Erkut’un cılız şutu kalecide kaldı.
74. dakikada sahneye bir kez daha Semih Göçmen çıktı ve Tunaspor’un kullandığı köşe vuruşunda karambolde kalan topa iyi vurarak topu ağlara gönderdi: 2-1. 
Maçın geri kalan zaman diliminde sahadan başka gol sesi çıkmadı ve Bayrampaşa Tunaspor, Lüleburgazspor karşısında 9 kişi kalmasına rağmen maçtan 2-1 galip ayrılarak haftayı üç puanla kapatmanın sevincini yaşadı.

Tarih: 01 Mart 2016 Salı    Hit: 1672

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol